Çalışdığımız saatlar

Bazar ertəsi - BAZAR: 9:00 - 18:00

Bizə zəng edin

Mob: +99412 55 326 54 34

Email

info@znservice.az

- Bişən yeməyin yağ və buxarının ilk rastlaşdığı yer aspiratordur. Eyni zamanda yemək hazırlanan yer də açıq olduğu üçün gigiyenanın ən əhəmiyyətli olduğu yerdir.
- Təmizliyi sistemli şəkildə aparılmayan  aspiratorların üstündəki yağlar asanlıqla tutuşub yana bilər.
Yığılan yağlar yeməklərin üstünə damlayaraq yeməyin və mətbəxin gigiyenasını pozur.
- Müəssisənin ağır yağ iyi gəlməsinə səbəb olur.
- Aspiratorun çirkli görünüşü müəssisənin keyfiyyətini və imicini aşağı salır.
- Mühərriyin təmizlənməsi


Yemək bişdiyi zaman çıxan yağlı buxarın kanaldan atılması vəzifəsini ventilyator mühərriyi həyata keçirir. Dövri olaraq təmizlənməyən mühərriyin yarpaqları (dilləri) yağla əlaqədar həm kütlə  olaraq ağırlaşır, həm də dövriyyə sayı olaraq ağırlaşır. Qısaca, iş həcmi aşağı düşür və lazımsız elektrik istifadəsinə səbəb olur. Yığılmış yağ faizinə görə bu sərfiyyat  30% -ə çata bilər.  Hətta, mühərrik yanaraq, iş itkisinə və maddi itkiyə yol açar.